RIPP ‘N’ TAKE®

RIPP ‘N’ TAKE®

De Ripp ‘n’ Take is een innovatieve en volledig uitontwikkelde polyethyleen verpakking voor trays die de traditionele kartonnen doos vervangt.

Vooral in de voedingsmiddelenindustrie is het gebruik van kartonnen verpakkingen ongewenst door het risico op microbiologische contaminatie en losse karton- of stofdeeltjes. Het openen van een kartonverpakking is omslachtig en zelfs onveilig door het gebruik van messen.

De producent van de trays reduceert met de Ripp ‘n’ Take de verpakkingskosten tot 50%, verpakt contaminatievrij  en heeft circa 90% minder opslagruimte nodig.

De gebruiker van de trays heeft met de Ripp ‘n’ Take tot 90% minder afval en bespaart hierdoor drastisch op handling en logistieke kosten. De verpakking is volledig recyclebaar.

De Ripp ‘n’ Take wordt geproduceerd ter vervanging van de volgende doos afmetingen:

  • Minimale doos afmeting: 214 x 136 x 252 mm
  • Maximale doos afmeting: 975 x 420 x 495 mm

De verpakking wordt gemaakt van MDPE. De minimale dikte van het materiaal is 30 micron en de maximale dikte is 55 micron. De dikte wordt bepaald afhankelijk van de sterkte van de te verpakken trays. Mocht u losse Ripp ‘n’ Takes wensen dan kunnen wij deze ook dikker uitvoeren.

VIDEO Ripp ‘n’ Take

Onze verpakkingen worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen, zijn geproduceerd in een BRC-gecertificeerde fabriek én snel leverbaar!

Benieuwd naar de prijs?

Dé oplossing voor trayverpakkingen in de voedingsmiddelenindustrie

Kostenbesparend

Goedkoper in aanschaf, vervoer en opslag

Hygiënische verpakkingsmethode

Microbiologische contaminatie uitgesloten

Besparing opslagruimte

Circa 90% minder opslagruimte

Veilig

Gebruik messen of scherpe voorwerpen niet meer nodig

Besparing op logistiek

Besparing op handling en logistieke kosten

Kwaliteit

Productie in West Europese BRC gecertificeerde fabriek

Wilt u meer informatie?