Klant in beeld: Schijtzak.nl

GOPACK – 13/4/2021

Ard-Jan Hoogland en Benjamin Zuidbroek (zie foto) zijn de oprichters van het bedrijf schijtzak.nl en benaderden GOPACK vorig jaar om een geschikte verpakking te ontwikkelen voor hun eigen bedrijf. En zeg nou zelf: is het geen fantastische schijtzak geworden? 😉

schijtzak.nl, de bedrijfsnaam zegt het al… ze verkopen simpel gezegd koeienpoep. Natuurlijke koeienmest, gewoon regelrecht van de boer naar uw tuin. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om de huidige mestmarkt te verbeteren.

Volgens de oprichters wordt veel kunstmest dat verkocht wordt in tuincentra namelijk chemisch geproduceerd in een fabriek terwijl boeren juist te maken hebben met enorme overschotten mest, die ze vaak ook nog eens moeten afvoeren tegen betaling. Een rare tegenstrijdigheid waar, als het aan de oprichters van schijtzak.nl ligt, snel verandering in komt!

Want waarom niet gewoon gebruiken wat de natuur ons geeft in plaats van chemische kunstmest, afkomstig uit een fabriek?
Deze chemische producten zijn, naast dat ze funest zijn voor het bodemleven in de grond, ook nog eens erg duur enkel en alleen omdat het in een fabriek geproduceerd wordt.

Het zou dus veel (eco)logischer zijn om natuurlijke mest regelrecht van de boer aan de consument aan te bieden…. en dat is precies wat schijtzak.nl doet. Op deze manier kunt u genieten van uw groene tuin, blijft het bodemleven van uw tuin gezond, worden de agrarische mestoverschotten teruggedrongen en dit alles met een eerlijke prijs voor de boer, maar ook voor de consument. Ecologisch, circulair en goedkoop!

Het GOPACK-team is erg blij met deze samenwerking en wenst hen veel succes met het verduurzamen van de mestmarkt.
Bent u op zoek naar mest om uw tuin zomer klaar te maken? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website en bestel uw zak natuurlijke koeienmest: https://www.schijtzak.nl/

Bent u benieuwd naar hoe GOPACK u aan een eigen ontworpen verpakking kunt helpen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Gopack-logo.png