GOPACK GOES VEGAN!

GOPACK – 21/7/2020

Het is officieel! Alle verpakkingen van GOPACK, geproduceerd door onze fabriek Flexipol Packaging Ltd, zijn vanaf heden geschikt voor het verpakken van veganistische en vegetarische producten.

Wat bedoelen we er precies mee? De producten in het GOPACK-assortiment bevatten op geen enkele wijze additieven van dierlijke afkomst. In onze fabriek worden dan uiteraard ook geen van dieren afkomstige producten gebruikt. Ook niet voor de machines of tijdens de logistieke processen.

Voor alle FOOD en NON-FOOD verwerkende bedrijven die op zoek zijn naar een veganistische of vegetarische supply chain in Nederland en/of België…….GOPACK is blij u te kunnen informeren dat wij u kunnen helpen te voldoen aan deze belangrijke vraag uit de markt.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met ons sales team op info@gopack.nl